A ja zastanawiam się nad następcą 4S... 5-tka niczym się nie różni poza pierdołami a wygląd mi nie leży taki jakiś zabawkowy. Teraz ma wejść 5S ale czytnik linii papilarnych dyskwalifikuje ten telefon. Nie mam ochoty być jakimś królikiem doświadczalnym. Hm wziąć nowego( innego) 4S?
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez shokA ja zastanawiam się nad następcą 4S... 5-tka niczym się nie różni poza pierdołami a wygląd mi nie leży taki jakiś zabawkowy. Teraz ma wejść 5S ale czytnik linii papilarnych dyskwalifikuje ten telefon. Nie mam ochoty być jakimś królikiem doświadczalnym. Hm wziąć nowego( innego) 4S?
Osobiście zastanawiam się nad iPhonem5 lub Lumią 925. Nie widzę nic innego godnego uwagi.
Komentarz
-
-
my tu o shitsungach, soniaczach, a tu chinlandzka myśl techniczna, która demoluje ceną/możliwościami: http://www.faeamobile.com/faea-f1.html czyli ~2/3 możliwości s3 za ~1/3 ceny
albo coś jeszcze taniej i z PL dystrybucji: http://www.gsmmaniak.pl/238378/goclever-quantum-4/
coś czuję, że następnym moim smartem będzie jakiś chińczyk
Komentarz
-
-
Biszczu, są jakieś aplikacje ale można je bez problemu usunąć bez roota. Są dzwonki play i tyle. Włączanie wyłączanie jest niebrandowane. W Orange na pewno masz z tyłu znaczek sieci ale co więcej to nie wiem.
A co do pytania w innym temacie o dostępność Xperi SP w play to musisz pytać w salonach. Na stronie nie ma już jakiś czas, a jak pytałem w 2 salonach to mieli i w jednym wziąłem przy przedłużeniu umowy i jeszcze na starych warunkach a nie tych nowych powalonych...
Komentarz
-
-
Przedłużyłem umowę dla żonki w Pomarańczach i tak po walkach wyszło: Xperia Z za 49PLN, abonament na 24 miechy na kwotę 107PLN. Myślę ,że w sumię oki.
Chciałem One HTC białego ale w Polsce brak...Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
-
-
To zależy jaki masz abonament itp. Jak przeliczyłem różnicę w cenie abonamentu z telefonem i bez ( przez 2 lata wychodziło 480zł) i dodałem cenę telefonu, to wyszło tyle co na allegro wzięta z salonu więc jestem zadowolony, bo mam pewność, że nowa i w ogóle.
Biszczu, z ciekawości, jaki abonament dobierałeś, że taka cena wyszła?
Komentarz
-
-
Biszczu czemu lipa?
No jakiś tel. trzeba było wziąć, no i jakiś abonament trzeba płacić.
Różnica tel. za 1zł a 49zł niewielka. Co do abonamentu wszędzie i do wszystkich za free
,3,5 internetu co więcej? A moja żona potrafi wisieć na telefonie i w internecie buszować...Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
-
-
Zamieszczone przez casuperPrzedłużyłem umowę dla żonki w Pomarańczach i tak po walkach wyszło: Xperia Z za 49PLN, abonament na 24 miechy na kwotę 107PLNpozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spacewalkerKupiłem 3 mies temu Pentagram Monster. Bateria z gadaniem i z netem trzyma 4 dni, z samym gadaniem bez WiFi i 3G ponad 5 dni
Kto da więcej ?Prowadzi NaviExpert Lifetime
Ostrzega Yanosik
Nagrywa Vicovation TF-2 EZ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez casuperBiszczu czemu lipa?
No jakiś tel. trzeba było wziąć, no i jakiś abonament trzeba płacić.
Różnica tel. za 1zł a 49zł niewielka. Co do abonamentu wszędzie i do wszystkich za free
,3,5 internetu co więcej? A moja żona potrafi wisieć na telefonie i w internecie buszować...
Komentarz
-
-
Ja "zużywam" ok 400÷600 MB. Internet, poczta i nawigacja. Ale jak to w życiu, jednemu wystarczy Skoda inny musi mieć VW :szeroki_usmiech2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczuczyli 1,5 GB w zupełności mi starczy na ciągłą aktualizację pogody, ściąganie maili, przeglądanie stron, nawigację :wink:
Komentarz
-
Komentarz